Bed & Breakfast Casa dei Colli

 
Wij zijn Frans van den Bor en Carolien Fontijn en hebben begin 2019 deze prachtige Bed and Breakfast in Le Marche overgenomen van Frans en Ingrid Scherpenisse. We hebben het drukke stadsleven van Amsterdam achter ons gelaten voor de rust en adembenemende uitzichten van Mergo.
Na al jaren in Italië op vakantie te zijn geweest, waar we altijd enorm genoten van het prachtige landschap, het heerlijke eten, de fantastische wijnen, de pittoreske dorpjes, kortom het heerlijke Italiaanse leven, zijn we als een blok gevallen voor deze prachtige plek met de comfortabele kamers, de ruime fruitbomen- en bloementuin met relaxte zitjes en overal een wonderschoon uitzicht.
Frans heeft altijd gewerkt als allround timmerman, waarvan de laatste 5 jaar in een van de grootste hotels van de Benelux. Carolien is diëtist en had jarenlang diverse functies met betrekking tot voeding.
Op vakanties hebben wij zelf heel vaak voor een B&B gekozen, vanwege de meestal unieke locatie en het persoonlijke contact. In het buitenland is het altijd fijn om bij Nederlanders te overnachten en leuke tips te horen. Al onze ervaringen helpen ons om het nu ook voor onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Wij vinden dat een Bed and Breakfast zijn naam eer aan doet met een comfortabel bed en een afwisselend en uitgebreid ontbijt met diverse hartige - en zoete huisgemaakte en lokale producten. De heerlijk rustige locatie en de combinatie van privacy, maar toch ook gezelligheid doen de rest. Daarnaast koken wij ook graag voor onze gasten; van een borrelplankje met een koel glas Verdicchio, een smakelijke lunch of lunchpakket voor onderweg, een compleet diner of een zelf-maak pizza avond, zie  Activiteiten .
We doen ons uiterste best om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bieden. 
 
Wij hebben er enorm veel zin in en we hopen je binnenkort te mogen verwelkomen.  

 
Regio Le Marche
 
Le Marche is een nog niet door het massatoerisme ontdekte regio in Midden-Italië en ligt tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee. Geniet van al het mooie wat Italië te bieden heeft: slenteren door de authentieke dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan, wandelen en fietsen in de heuvelachtige omgeving of in de bergen van het natuurpark Gola della Rossa, luieren aan het strand van Sirolo of Senigallia of bij het Lago di Cingoli, een bezoek brengen aan de grootste grotten van Europa, mooie steden bezichtigen zoals Jesi, Fabriano, Ancona, Ascoli Piceno of Urbino, een dagtocht maken naar Assisi of Gubbio in de regio Umbrië of Cortona in de regio Toscane en natuurlijk niet te vergeten: genieten van het heerlijke eten met daarbij een witte Verdicchio of een rode Lacrima di Morro d'Alba!
Kortom, genoeg ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

   

                                        
         
 
 Hieronder zie je een prachtig dronefilmpje van onze boerderij en de omgeving rondom Casa dei Colli.