Bed & Breakfast Casa dei Colli

Centraal en rustig gelegen in het mooie heuvellandschap van de regio Le Marche ligt onze bed & breakfast Casa dei Colli en ons vrijstaande vakantiehuisje Oleandro.
Le Marche is een nog niet door het massatoerisme ontdekte regio in Midden-Italië en ligt tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee. Geniet van al het mooie wat Italië te bieden heeft: slenteren door de authentieke dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan, wandelen en fietsen in de heuvelachtige omgeving of in de bergen van het natuurpark Gola della Rossa, luieren aan het strand van Sirolo of Senigallia of bij het Lago di Cingoli, een bezoek brengen aan de grootste grotten van Europa, mooie steden bezichtigen zoals Jesi, Fabriano, Ancona, Ascoli Piceno of Urbino, een dagtocht maken naar Assisi of Gubbio in de regio Umbrië of Cortona in de regio Toscane en natuurlijk niet te vergeten: genieten van het heerlijke eten met daarbij een witte Verdicchio of een rode Lacrima di Morro d'Alba!
Kortom, genoeg ingrediënten voor een geslaagde vakantie!
   Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen       Afbeelding invoegen

Wie zijn wij?
Wij zijn Frans en Ingrid Scherpenisse. Na een jarenlange zoektocht (eerst in Spanje) zijn wij in 2007 verliefd geworden op de regio Le Marche met haar lieflijke heuvels, de eeuwenoude dorpjes en steden en de vriendelijke en gastvrije mensen. In april 2009 hebben wij het mooie Texel verlaten en ons gevestigd vlakbij het dorpje Mergo.  
Frans heeft jarenlang als verpleegkundige gewerkt en heeft in Italie meer tijd voor zijn grote passies koken en fotografie. Ingrid heeft jarenlang bij de overheid gewerkt en houdt zich onder andere bezig met de organisatorische en administratieve aspecten van de Bed & Breakfast. Samen met onze honden Enzo en Dino en onze katten Lulu en Speedy genieten we van ons leven in 'La bella Italia'. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en wij hopen dat u net als ons zal genieten van de schitterende omgeving en van la dolce vita!
 Afbeelding invoegen
 
En dit zijn de nieuwe eigenaren van Casa dei Colli die u volgend seizoen gaan verwelkomen:

Wij zijn Frans en Carolien en zullen vanaf half januari het drukke Amsterdam verruilen voor het adembenemende Mergo. We hebben net een week 'stage' gelopen bij Frans en Ingrid en hebben er met de opgedane informatie en ervaringen ontzettend veel zin om vanaf half januari de nieuwe gastheer en -vrouw van Casa dei Colli te zijn. Frans is de laatste jaren werkzaam geweest in de technische/facilitaire dienst in een van de grootste hotels van de Benelux en Carolien heeft jarenlange ervaring als diëtist. We hopen jullie in de nabije toekomst te zullen ontmoeten en zullen ons uiterste best doen om het verblijf bij ons net zo onvergetelijk te maken als bij Frans en Ingrid. Jullie horen nog van ons via dit nieuws of via facebook. Ci vediamo...........
 

                                   

 
             
 
                      Hieronder ziet u een prachtig dronefilmpje van onze boerderij en de omgeving rondom Casa dei Colli.