Bed & Breakfast Casa dei Colli

           
Wij zijn Frans van den Bor en Carolien Fontijn en hebben begin 2019 deze prachtige Bed and Breakfast overgenomen. We hebben het drukke stadsleven van Amsterdam achter ons gelaten voor het heerlijk rustige Mergo, met adembenemend uitzicht over de heuvels van Le Marche. 
Jarenlang zijn wij in Italië op vakantie geweest. We genoten altijd enorm van de prachtige landschappen, het geweldige mediterrane eten, de fantastische wijnen, de pittoreske dorpjes, kortom la dolce vita! We zijn als een blok gevallen voor deze prachtige plek, midden in het Verdicchio-wijngebied met de comfortabele kamers, de ruime fruitbomen- en bloementuin met relaxte zitjes en overal een wonderschoon uitzicht. 
Frans heeft altijd gewerkt als allround timmerman, waarvan de laatste 5 jaar in een van de grootste hotels van de Benelux. Carolien is diëtist en had jarenlang diverse functies met betrekking tot voeding. Beide functies komen erg goed uit bij het runnen van een Bed and Breakfast. 
Op vakanties hebben wij zelf heel vaak voor een B&B gekozen, vanwege de meestal unieke locatie en het persoonlijke contact. In het buitenland is het altijd fijn om bij Nederlanders te overnachten en leuke tips te horen, over de omgeving en restaurants. Al onze ervaringen helpen ons om het nu ook voor onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Wij vinden dat een Bed and Breakfast zijn naam eer aan doet met een comfortabel bed en een afwisselend en uitgebreid ontbijt met diverse hartige - en zoete huisgemaakte en lokale producten. De heerlijk rustige locatie en de combinatie van privacy, maar toch ook de gezelligheid op ons romantische terras doen de rest. Daarnaast koken wij ook graag voor onze gasten; van een borrelplankje, een smakelijke (meeneem)lunch,  een compleet diner of een pizza-avond. Ook gaan we graag met gasten op bezoek bij een olijfperserij of een wijnhuis,  zie  Activiteiten
We doen ons uiterste best om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bieden. Gelukkig hebben onze gasten het vorig seizoen erg naar hun zin gehad, zie ons  Gastenboek. Wij hebben zelf erg genoten van ons eerste jaar als Bed and Breakfast eigenaren en hebben weer enorm veel zin in het nieuwe seizoen. We hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen. Ci vediamo!   Neem contact op
 
Regio Le Marche
 
Le Marche is een nog niet door het massatoerisme ontdekte regio in Midden-Italië en ligt tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee. Geniet van al het mooie wat Italië te bieden heeft: slenteren door de authentieke dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan, wandelen en fietsen in de heuvelachtige omgeving of in de bergen van het natuurpark Gola della Rossa, luieren aan het strand van Sirolo of Senigallia of bij het Lago di Cingoli, een bezoek brengen aan de grootste grotten van Europa, mooie steden bezichtigen zoals Jesi, Fabriano, Ancona, Ascoli Piceno of Urbino, een dagtocht maken naar Assisi of Gubbio in de regio Umbrië of Cortona in de regio Toscane en natuurlijk niet te vergeten: genieten van het heerlijke eten met daarbij een witte Verdicchio of een rode Lacrima di Morro d'Alba!
Kortom, genoeg ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

Hieronder zie je een prachtig dronefilmpje van onze boerderij en de omgeving rondom Casa dei Colli.