Bed & Breakfast Casa dei Colli

 
Wij zijn Frans van den Bor en Carolien Fontijn en hebben begin 2019 deze prachtige Bed and Breakfast overgenomen van Frans en Ingrid Scherpenisse. We hebben het drukke stadsleven van Amsterdam achter ons gelaten voor de adembenemende uitzichten van Mergo.
Na al jaren in Italië op vakantie te zijn geweest, waar we altijd enorm genoten van het prachtige landschap, het heerlijke eten, de fantastische wijnen, de pittoreske dorpjes, kortom het heerlijke Italiaanse leven, zijn we als een blok gevallen voor deze prachtige plek met de comfortabele kamers, de ruime fruitbomen- en bloementuin met relaxte zitjes en overal een wonderschoon uitzicht.
Frans heeft altijd gewerkt als allround timmerman, waarvan de laatste 5 jaar in een van de grootste hotels van de Benelux. Carolien is diëtist en had jarenlang diverse functies met betrekking tot voeding. Op vakanties hebben wij heel vaak voor een B&B gekozen, vanwege de meestal unieke locatie en het persoonlijke contact. Al onze ervaringen helpen ons om het nu ook voor onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.  
Wij maken graag lange wandelingen in de natuur en gaan graag op zoek naar gezellige restaurantjes. Daarnaast koken wij ook graag voor onze gasten en doen wij ons uiterste best om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bieden. 
 
Wij hebben er enorm veel zin in en we hopen je snel te zien. 

 

Le Marche is een nog niet door het massatoerisme ontdekte regio in Midden-Italië en ligt tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee. Geniet van al het mooie wat Italië te bieden heeft: slenteren door de authentieke dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan, wandelen en fietsen in de heuvelachtige omgeving of in de bergen van het natuurpark Gola della Rossa, luieren aan het strand van Sirolo of Senigallia of bij het Lago di Cingoli, een bezoek brengen aan de grootste grotten van Europa, mooie steden bezichtigen zoals Jesi, Fabriano, Ancona, Ascoli Piceno of Urbino, een dagtocht maken naar Assisi of Gubbio in de regio Umbrië of Cortona in de regio Toscane en natuurlijk niet te vergeten: genieten van het heerlijke eten met daarbij een witte Verdicchio of een rode Lacrima di Morro d'Alba!
Kortom, genoeg ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

   

                                        
         
 
 Hieronder zie je een prachtig dronefilmpje van onze boerderij en de omgeving rondom Casa dei Colli.