vrijstaande vakantiewoning voor max.8 personen

Namens goede vrienden van ons kunnen wij de volgende accommodatie aanbieden:
Vrijstaande vakantiewoning in het hart van Le Marche.
Op een rustige locatie, op slechts 20 minuten wandelen vanaf Casa dei Colli staat de vrijstaande vakantiewoning 'Casa Pietra Assolata'. Landelijk gelegen maar toch op slechts 800 meter van het dorpje Mergo met een kleine supermarkt en twee uitstekende restaurants.Op ongeveer 1 km afstand is nog een goed restaurant. Casa Pietra Assolata is geschikt voor maximaal 8 personen. 

    

                                             
                                        

De boerderij heeft een oppervlakte van 140 m2, is mooi gerestaureerd en smaakvol ingericht.Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers verdeeld over 2 etages.Het huis heeft 2 huiskamers waardoor het ook zeer geschikt is voor 2 gezinnen. Er is 1 keuken. Deze is goed uitgerust met o.a. koelkast, oven en vaatwasser. In een van de twee badkamers staat een wasmachine.

    
                                
Het huis staat op 1800m2 grond. De grote tuin biedt veel privacy. Vanaf het overdekte terras heb je een mooi uitzicht over de heuvels. De heerlijke tuin leent zich er uitstekend voor om te relaxen of voor kinderen om er te spelen.In de tuin bevindt zich een klein zwembad. 

 

Geïnteresseerd in een verblijf in deze fijne vakantiewoning? Vraag ons naar de mogelijkheden!