Bed & Breakfast Casa dei Colli

Centraal en rustig gelegen in het mooie heuvellandschap van de regio Le Marche ligt onze bed & breakfast Casa dei Colli en ons vrijstaande vakantiehuisje Oleandro.
Le Marche is een nog niet door het massatoerisme ontdekte regio in Midden-Italië en ligt tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee. Geniet van al het mooie wat Italië te bieden heeft: slenteren door de authentieke dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan, wandelen en fietsen in de heuvelachtige omgeving of in de bergen van het natuurpark Gola della Rossa, luieren aan het strand van Sirolo of Senigallia of bij het Lago di Cingoli, een bezoek brengen aan de grootste grotten van Europa, mooie steden bezichtigen zoals Jesi, Fabriano, Ancona, Ascoli Piceno of Urbino, een dagtocht maken naar Assisi of Gubbio in de regio Umbrië of Cortona in de regio Toscane en natuurlijk niet te vergeten: genieten van het heerlijke eten met daarbij een witte Verdicchio of een rode Lacrima di Morro d'Alba!
Kortom, genoeg ingrediënten voor een geslaagde vakantie!
   Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen       Afbeelding invoegen

Wij zijn Frans van den Bor en Carolien Fontijn en hebben vanaf januari 2019 deze prachtige Bed and Breakfast overgenomen van Frans en Ingrid Scherpenisse. We hebben het drukke stadsleven van Amsterdam achter ons gelaten voor het adembenemende Mergo.
Na een aantal jaren in Italië op vakantie te zijn geweest, waar we altijd enorm hebben genoten van het prachtige landschap, het heerlijke eten, de fantastische wijnen, de pittoreske plaatsen, kortom het heerlijke Italiaanse leven, zijn we als een blok gevallen voor deze prachtige plek met de heerlijk ruime kamers, de zeer ruime tuin met relaxte zitjes en overal een geweldig uitzicht.
Frans heeft altijd gewerkt als allround timmerman, waarvan de laatste 5 jaar in een van de grootste hotels van de Benelux. Carolien is diëtist en had jarenlang diverse functies met betrekking tot voeding. 
Wij vinden het leuk om lange wandelingen te maken en gaan graag op zoek naar gezellige restaurantjes. Daarnaast vinden we het ook erg leuk om straks voor onze gasten te koken en ze te helpen om hun welverdiende vakantie onvergetelijk te maken. 
Wij hebben er enorm veel zin in en we hopen je snel te zien. 
                                      

 
             
 
                      Hieronder ziet u een prachtig dronefilmpje van onze boerderij en de omgeving rondom Casa dei Colli.