Het laatste nieuws van onze b&b

 
Augustus 2018
 
Deze maand beginnen we met ander nieuws dan anders ...... groot nieuws zelfs! 
We zitten midden in ons tiende seizoen. We hebben in die tien jaar zoveel mooie herinneringen gemaakt, leuke en lieve gasten ontvangen, veel gelachen en hard gewerkt. Maar nu is het tijd voor een nieuwe stap in ons leven! De b&b is verkocht! Dit is dus ons laatste seizoen als b&b eigenaren. In januari 2019 dragen we het stokje over aan de twee leuke nieuwe eigenaren. We zullen ze volgende maand aan jullie voorstellen. En wat gaan wij vanaf volgend jaar doen? We hebben veel ideeën maar nog niets concreets. Zodra er meer nieuws is laten we het jullie weten! En dit seizoen maken wij met heel veel plezier af!
 
Zoals gezegd ziten we dus midden in het seizoen en doen we veel leuke dingen met de gasten. Er is bijvoorbeeld regelmatig live muziek bij het nieuwe restaurantje Mangiafuoco in Rosora. Dit is altijd erg gezellig! Deze week is er zelfs ook bij ons in de tuin live muziek.
                

Ook dit jaar zijn we weer naar de Summer Jamboree in Senigallia geweest. Het ruim een week durende feest waarin alles in het teken staat van de jaren '40/'50. Live muziek en leuke stands. Was weer ontzettend gezellig!
   
       
 
               
In het restaurantje La locanda dei Ribelli in Mergo, voor de vaste gasten inmiddels een bekend adres, hangen sinds deze week twee grote foto's van het Marchigiaanse landschap. De foto's zijn door Frans gemaakt. Trots dat hij is! En terecht!

De zonnebloemen zijn inmiddels uitgebloeid en de zaden zijn aan het rijpen.....door het mooie weer gaat dat erg snel. Dat levert straks weer een enorme hoeveelheid zaden op voor de zonnebloemolie.
 
Ook hier hebben we kunnen genieten van de prachtige maansverduistering en de bloedmaan.

         

Als je nog van plan was een keertje bij ons te komen logeren dan is dit echt de allerlaatste kans! We hebben nog wat plek in september en oktober. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Dit was het nieuws weer van de afgelopen periode. Volgende maand weer een nieuwe "laatste nieuws".
 
Ci vediamo,
Ingrid & Frans