Het laatste nieuws van onze b&b

 Januari 2019
Weer een vers jaar voor de deur en we willen dan ook onze (toekomstige) gasten vanaf deze plaats een prachtig en gezond 2019 toewensen en hopelijk mogen we u verwelkomen op deze fantastische plek!

Januari is een beetje vreemd begonnen, waar we normaal eens es een keer in februari een sneeuwbuitje hebben , hebben we nu al drie keer een witte deken gehad, welliswaar is dat weer snel weg als eenmaal de zon doorbreekt. Dat betekend natuurlijk ook dat je op een uurtje van onze B&B kan skieen.  Op de Monte Catria (1700m) zijn een aantal skipistes, natuurlijk niet zoals de bekende ski-oorden maar toch de mogelijkheid bestaat wel en dat is een mooie bijkomstigheid. Een half uurtje van zee en een uurtje van een skigebied.
 
                                      
 
                         
 
Bovendien is dit in de lente en 's zomers een prachtig gebied om te wandelen, er zijn tal van wandelpaden uitgezet voor de beginnende en de geoefende wandelaars. Overigens is er op een veel kortere afstand ook een prachtig berggebied om te wandelen, rondom de Monte Murano en de Monte Vicino.
 
Rondom onze boerderij zijn de boeren ook al flink bezig geweest met het inzaaien van de grond, dit jaar graan en koolzaad dat gaat weer spectaculaire foto's opleveren!
 
     
                                                         de via Panocchia met nu al opkomend graan
 
Mocht u willen reserveren of vragen hebben over onze b&b dan horen we dat graag uiteraard! We hopen ook dit jaar weer fijne gasten te mogen ontmoeten en ze een fantastische vakantie aan te bieden in deze veelzijdige regio waar nog het Italie te vinden is zonder massatoerisme. We kunnen u nu al vertellen dat ui zult hier aangenaam door verrast gaat worden!
 
                   
 
 ci vediamo ( we zien elkaar)
en tot een volgend laatste nieuws,
 
Carolien en Frans