Wij stellen het erg op prijs, wanneer je op deze plek een bericht achterlaat over jouw ervaringen bij ons en/of tips over de omgeving en ervaringen beschrijft voor andere gasten.

Bericht schrijven >

Wat hebben we een heerlijke week gehad bij Frans en Carolien! Ruime kamer en badkamer, prachtig uitzicht en een tuin met zonnige en schaduwrijke zitplekjes. In de nabije omgeving is veel te zien en te doen en ze hebben genoeg tips. Elke ochtend een verwenontbijt en we hebben genoten van de kookkunsten van Carolien en de bakkunsten van Frans. Een b&b met aandacht voor de gast maar tegelijk alle rust en privacy.

Frits en Henriëtte - 13-09-2019 - 18:09

Begin augustus 2019 hebben wij 3 nachten mogen doorbrengen bij casa dei colli. Voor ons was dit de eerste keer dat wij in een b&b verbleven. Het was dus even aftasten wat ons te wachten stond. We werden hartelijk onthaalt door Frans en Carolien met een heerlijk koel glas Verdicchio en na het zien van onze kamer konden we alleen maar bedenken of 3 nachten niet te kort zou zijn. In de regio Marche waren we nog nooit geweest en na even met de b&b eigenaren te hebben geklets wisten we al wat wilden gaan zien. Die avond heeft Carolien voor ons gereserveerd bij een heerlijk restaurantje in Mergo. Dankzij de tips van Frans en Carolien hebben we veel kunnen zien en proeven van Marche. Kortom het was een heerlijk verblijf bij Casa dei Colli. Alles was echt meer dan perfect. Wij zullen de gezellige avonden en jullie gastvrijheid niet snel vergeten.
Arrivedci Robert en Ingrid

Robert en Ingrid - 01-09-2019 - 18:15

We missen Casa dei Colli, Frans en Carolien al na 1 dag.
Wij zijn al op aardig wat plaatsen geweest in Italië en ook op andere mooie plaatsen in Europa, maar de openheid en gastvrijheid die wij bij jullie vonden is heel bijzonder.
We hebben genoten van het mooie huisje, het landschap, de leerzame en lekkere olijfolie proeverij, de gezellige etentjes.
Jullie zijn bijzondere mensen en we vonden het een voorrecht jullie gast te mogen zijn.
We hopen in de toekomst jullie nogmaals te bezoeken.

Jan en Ellen - 31-08-2019 - 15:46

Voor de laatste keer naar Ingrid en Frans geweest. Met alle kinderen en aanhang 10 geweldige dagen beleefd , om nooit te vergeten. Een geweldige manier om ons 35 jarige huwelijk te hebben kunnen vieren.
Ingrid en Frans, bedankt voor deze herinnering. Love you.

tom en Anette + kids

mollema - 05-08-2018 - 16:50

Lieve Frans en Ingrid, hoe vaak ik bij jullie ben geweest weet ik niet meer maar de laatste drie weken waren weer heerlijk, jullie zijn zulke warme mensen, niets is teveel, ik weet dat het een hele luxe is om drie weken bij jullie te mogen verblijven, kyra, mijn golden retriever, en ik hebben weer zo enorm genoten en namen met pijn in ons hart afscheid van jullie, wij zijn inmiddels op de terugreis en verheugen ons alweer op volgend jaar want dan komen wij zeker weer, wij hebben al geboekt, lieve Frans en Ingrid heel heel erg bedankt voor alles, dikke kus en knuffel van ons

Agnes Magnin - 19-06-2018 - 20:57

Wij hebben een fantastische week gehad in casa dei colli. Een enorme gastvrijheid van Frans en Ingrid, perfecte gastheer en vrouw.Een paradijsje in italie. Schitterende omgeving, mooie dorpjes en leuke restaurantjes. Een plek om terug te keren wat vast en zeker doen

dré en carla

dré en carla - 05-06-2018 - 22:35

Ik ben nog niet bij jullie geweest, maar de zin:
"Bij gebruik door één persoon geldt een korting van € 15,00 per dag op het bovengenoemde tarief"
heeft mij doen beslissen om jullie Case dei Colli bovenaan mijn verlanglijstje te zetten om naartoe te gaan!!!! Wat een heerlijkheid om te lezen dat je als je alleen bent KORTING krijgt en niet (vaak meer dan het dubbele) meer hoeft te betalen voor een verblijf.
Groetjes en misschien tot ziens.
Marianne

marianne - 18-05-2018 - 11:27

 

Monique en ik waren er maar een middag, een avond, een “bed & breakfast”, maar wat hebben jullie als mens en gastheer, gastvrouw een positieve warme indruk op ons gemaakt. Jullie hebben Met Casa dei Collie een warm nest gecreëerd. Een thuis in de westelijke Marche. Dankjewel.

Huub Geerlings - 10-05-2018 - 09:14


Bericht schrijven >