Casa dei Colli

  Afbeelding invoegen
 
Casa dei Colli (huis van de heuvels) is een typisch Marchigiaanse boerderij en heeft een landelijke maar niet afgelegen ligging. Het dorpje Mergo ligt op slechts drie kilometer afstand. Door de centrale ligging is Casa dei Colli een goede uitvalsbasis om Le Marche, maar ook UmbriŽ en Toscane te verkennen.
 
Afbeelding invoegen
De begane grond, waar zich voorheen de stallen bevonden, is verbouwd tot drie ruime gastenkamers met elk een grote badkamer. De gastenkamers hebben allemaal een eigen entree, elk aan een andere kant van de boerderij. Hierdoor heeft u veel privacy! In onze tuin kunt u volop genieten van de vergezichten. Er zijn verschillende zitjes om van het zonnetje  of van het goed boek te genieten. Als het erg warm is bieden de (fruit)bomen en de grote overkapping aan de achterzijde van de boerderij voldoende schaduw. Maar u kunt ook verkoeling zoeken onder de tuindouche. 
Naast de gastenkamers beschikken wij over een sfeervolle, vrijstaande vakantiewoning, Oleandro. Een ruime studio met eigen terras, tuin, parkeergelegenheid en veel privacy. Ideaal voor diegene die privacy op prijs stelt, maar het toch ook een prettig idee vindt niet helemaal alleen te zijn!
                 

U kunt gebruik maken van gratis WiFi in de gastenkamers, op het terras en in de cantina. Er is voldoende parkeergelegenheid en als u uw fiets wilt meenemen dan kunt u deze veilig en overdekt stallen in onze cantina.  Er zijn tal van leuke en goed betaalbare restaurantjes in de omgeving van onze b&b.