B&B kamers

Een groot gedeelte van de begane grond van de boerderij, waar zich voorheen de stallen bevonden, is verbouwd tot drie ruime gastenkamers (± 20m²) met eigen, eveneens ruime, badkamer (± 8m²). De kamers Ortensia, Rosa en Girasole hebben allemaal een eigen entree, elk aan een andere kant van de boerderij, Je loopt vanuit je kamer zo de tuin in! Door de natuurstenen muren die gedeeltelijk in het zicht zijn gelaten en de oude balkenplafonds hebben de gastenkamers een sfeervolle uitstraling. De kamers zijn in verschillende stijlen ingericht. Elke badkamer beschikt over een ruime doucheruimte van 1m², een toilet, een bidet, twee wastafels, een föhn en een scheer/make-up spiegel. 
Wil jij ook wakker worden met het geluid van zingende vogeltjes, een prachtig vergezicht en de geur van versgezette koffie. Om vervolgens lekker aan te schuiven en te genieten van een heerlijk ontbijt met versgebakken brood, huisgemaakte en lokale producten, waaronder een eitje van de kippetjes van onze buurman?  Neem contact op 
 

 


 

   
 
 

 
     TARIEVEN  B&B KAMERS  2020
 
 Per nacht: € 85,00   Per week: € 580,00 ( 7 nachten )
 
De tarieven zijn gebaseerd op een verblijf met twee personen, inclusief ontbijt, beddengoed (wordt 1x per week verschoond), handdoeken (worden 2x per week verschoond), WiFi, eindschoonmaak en stookkosten (gaskachel op de kamer).

Bij gebruik door één persoon gelden de volgende tarieven: 
Per nacht: € 70,00   Per week € 490,00 ( 7 nachten)

Extra personen:
Kind tot 4 jaar, kinderbedje en -stoel: € 5,00 per nacht of € 25,00 per week ( 7 nachten )
 Tot 16 jaar € 15,00 per nacht, vanaf 16 jaar € 25,00 per nacht