3. Algemene voorwaarden en privacyverkla

 
 
ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACY VERKLARING: 

De tarieven voor de accommodaties zijn gebaseerd op 2 personen per kamer en  staan vermeld op de tarievenpagina, extra personen of eenpersoonsgebruik per kamer,  zie  Tarieven .
De prijs is inclusief beddengoed, handdoeken, Wifi. Handdoeken worden 2x per week verschoond. Beddengoed wordt 1x per week verschoond.  
De prijs is voor de B&B kamers in inclusief ontbijt, voor het vakantiehuisje exclusief ontbijt. Dit is wel bij te bestellen voor een meerprijs.  
Reserveringen kunnen aangevraagd worden via email, WhatsApp of telefonisch. Na de reserveringsbevestiging, vragen wij een aanbetaling van 30% van de totale reissom binnen 14 dagen. . Na de aanbetaling is de reservering definitief. Het restant van 70% dient uiterlijk zes weken voor aankomst te zijn betaald. Er is geen restitutie mogelijk. Wij adviseren je om zelf een goede annuleringsverzekering af te sluiten! Pinnen is bij ons niet mogelijk. Bij vroegtijdig vertrek is geen restitutie mogelijk.
Wij behouden het recht de reserveringsovereenkomst op te kunnen zeggen in geval van overmacht, natuurrampen, overlijden van de eigenaren of naaste familie. Enkel in dit geval wordt de betaling gerestitueerd.
Wij doen ons best om de kamer die het beste bij jou en je reisgenoten past toe te wijzen. Bij de reservering is het mogelijk voorkeur voor een bepaalde kamer aan te geven. Wij behouden het recht om om redenen een andere kamer toe te wijzen. Mocht dit zich voordoen, zullen wij je daar direct van op de hoogte stellen.  
Aankomst: vanaf 16.00 uur. Mocht je eerder willen komen, geef dit dan 24 uur van tevoren aan ons door, dan proberen we aanwezig te zijn. Vertrek: voor 10.30 uur. De accommodatie dient opgeruimd te worden achtergelaten.
Direct na aankomst worden alle gasten verplicht geregistreerd voor de italiaanse politie en toerismebureau. Er zal gevraagd worden om naam, adres, nationaliteit, geboortedatum en -plaats en ID/paspoortnummer. 
Mocht er tijdens je verblijf iets van onze eigendommen stuk gaan door jouw toedoen, kunnen we dit op jou verhalen. 
Als je niet in de onmiddellijke omgeving van de B&B bent, zorgen dan dat ramen en deuren gesloten zijn.
B&B Casa dei Colli is niet aansprakelijk voor het wegraken of diefstal van,  inbraak, schade aan/van spullen, veiligheid van auto, kinderen en meegenomen huisdieren.  
Andere bezoekers mogen alleen na overleg met ons meegenomen worden.
 Elke gast dient rekening te houden met andere gasten . 
Indien er klachten zijn, geef deze dan zo spoedig mogelijk aan ons door, dan proberen we deze op te lossen. 
In onze accommodaties mag niet worden gerookt. Roken is alleen toegestaan in de tuin, indien de andere gasten er geen last van ondervinden. 
Huisdieren zijn niet toegestaan in de B&B kamers. Huisdieren zijn (in overleg) toegestaan in vakantiehuisje Oleandro.
De gezamelijke keuken in de cantina mag onder bepaalde voorwaarden, zie aldaar, worden gebruikt en is geheel op eigen risico.
 
Privacyverklaring:
 
Bed and breakfast Casa dei Colli, gevestigd aan de Via Panocchia 18, 60030 Mergo, Italia, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Bed & Breakfast Casa dei Colli verwerkt de volgende persoonsgegevens van haar gasten: voor- en achternaam, telefoonnummer, emailadres en overige gegevens, deze gegevens worden verwerkt voor de volgende doelen: contact voorafgaand, tijdens, en na het verblijf, verzenden van een nieuwsbrief. 
Bed and Breakfast Casa dei Colli verwerkt ook persoonsgegevens, waarvoor een wettelijke verplichting bestaat. Ook worden gegevens bewaard voor afdracht van belastingen. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk of bij wet verplicht.
Informatie aan derden wordt uitsluitend verstrekt om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Bed and Breakfast Casa dei Colli neemt de bescherming van de persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, ongewenste openbaarmaking, onbevoegde toegang en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
 
Wij behouden het recht om de algemene voorwaarden en privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen  zullen op deze website worden gepubliceerd.
 
Mergo, 10 januari 2020