Het laatste nieuws van onze b&b

 
Augustus 2017

De tijd vliegt...het is alweer augustus!...de zomer is er dit jaar in volle hevigheid! Vaak hebben temperaturen van boven de 30 graden en dan een dag of 5 maar dat jaar is op een paar dagen na 2 maanden zo. Dus dat is verkoeling zoeken geblazen ,gelukkig zijn er diverse mogelijkheden  aanwezig zoals de zee,het lago di Cingoli en natuurlijk de rivier de Esino....,en natuurlijk een winkelcentrum met aircondition.
   
                            

Inmiddels hebben we onze eerste tai chihuan en yoga-weekend achter de rug en het was een groot succes! De gasten die mee hebben gedaan kijken met meer dan groot enthousiasme terug op dit inspirerende weekend. De tai chihuan lessen werden verzorgd door master Mario die op toegewijde en duidelijke manier les heeft gegeven. Omdat het zo'n succes was gaan we dit in september dit jaar zeker herhalen! .....indien u interesse heeft vraag ons dan naar de mogelijkheden.
    
    
                     

Omdat de zomer zo goed op gang is gekomen heeft dit ook een positief effect gehad op onze fruitbomen, wat een fruit heeft dat opgeleverd.Het meeste is verwerkt in onze zelfgemaakte jam die u weer terugziet bij het ontbijt.
               
Inmiddels hebben we verse aardbeien- abrikozen- kersen- gele- en blauwepruimenjam!